Bondegårdsferie

Der hører gris, høns, får, køer, heste, hunde og katte til en rigtig bondegårdsferie, og alt det har vi på Lysbjerg.

Du kan være med til at hente dine egne æg til morgenmaden, snakke med dyrene ( hvis de har lyst til at snakke ), nyde naturen og livet på landet.

Hanen galer om morgenen, katten slikker sig i solen, grisene tumler rundt med trynen i jorden, og lammene springer lystigt rundt og over bækken som løber igennem det kuperede terræn på Lysbjerg.

Vi har en landbutik med grøntsager og frugt af egen avl. Du kan også købe hjemmeladet marmelade med hjem, og forlænge nydelse fra din ferie.

Der er en dejlig cykeltur på 4 km ned til nærmeste badestrand, hvorfra du også kan køre med traktor igennem vandet til Svelmø.

Bondegården Lysbjerg ligger 8 km fra Hyggelige Fåborg, hvorfra der bla. går færger til Lyø, Ærø og Bjørnø, plus et veteran tog til Korinth.

Historiske Svendborg er der 15 km til, her er god stemning, hyggelige caféer, og turen kan tages videre til bl.a. Langeland.

Vi hjælper dig gerne med at få lavet en dejlig ferie i det Sydfynske øhav.

Her på Lysbjerg kan du selv vælge hvordan dit ophold skal være.

Du har mulighed for at købe morgenmad, frokost og aftensmad som du selv skal varme. Se mere her https://www.tidtilnydelse.dk/priser/